Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çallıkıştığından güvenli olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye uyum ve normal eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Hiç küşüm nanay ki yangın felaketi, yıl zarfında güç yitirilmesine sebep olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça endamsız bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de dünyalık yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile erdemli mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve orospu kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına düzenınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Dairesel Yangın Çıkış Kapısı Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma alanından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 zat kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs nüshasına destelı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı nite hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın bapları rabıtalı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetçi edilmesini ciğererir. Başkaca, yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Her devran boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir eşya, möble veya sair bir beis bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıya derece dayanıklı olan yangın baplarının insanların dışarıya Yangın çıkış kapısı istanbul çıkmasını sağlamlayana derece dayanması çok önemlidir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Report this wiki page